INNOVATION IN THE WORLD OF outdoor DRONE INSPECTION

Wij voeren inspecties uit met behulp van drones op alle objecten die door hun hoogte of onveilige toegang moeilijk bereikbaar zijn.

Ons aanbod

Inspectie van tanks en besloten ruimtes met drones. Het gebruik van drones bij inspectie is veiliger, sneller én goedkoper dan traditionele methodes

Visuele inspecties worden uitgevoerd op een breed scala aan objecten, van windturbines, offshore platforms, interne tanks, gebouwen, hoogspanningsmasten, spoorwegenportalen tot bruggen.

We gebruiken geavanceerde software om de resultaten op een gestructureerde manier te presenteren met behulp van verschillende softwareplatformen, waarvan sommige het automatisch opsporen van defecten mogelijk maken met behulp van machine learning en kunstmatige intelligentie.

drone-with-digital-camera-AL8HSCG-1.jpg

thermische inspectie

Thermische inspecties worden uitgevoerd om objecten te controleren op warmteverlies, ontbrekende isolatie of het controleren van ongelijkmatige verbranding of verstopping van fakkelpunten.

wat doen we?

Schroeven

Schroefverbindingen, bouten en verbindingsstukken controleren​

Lekkage

Controle van oppervlakte op vochtigheid

Controle

Lasnaden en -verbindingen controleren​

Diktemeting

Diktemeting vanaf één zijde van het materiaaloppervlak

schade

Structurele schade vaststellen

corrosie

Het detecteren en documenteren van corrosie in tanks

Elios 2 - Indoor Inspection

Dit is Elios 2. Gemaakt voor inspectie binnenshuis, is het de meest intuïtieve, betrouwbare en precieze drone, ontworpen voor het zware werk. Elios 2 is opmerkelijk intuïtief om te vliegen, waardoor iedereen zich vanaf de eerste vlucht een doorgewinterde piloot voelt.