Internetoplossing op maat

Internet

Stabiel en razendsnel draadloos internet voor een vlekkeloze dagelijkse werking van uw zaak nodig? Dit kan zowel voor interne als externe communicatie gebruikt worden.

VoIP

Voice over IP oftewel bellen via het internet. Geniet van een uitstekende belkwaliteit, zonder met een fysieke centrale verbonden te moeten zijn. Eenvoudig én innovatief!

Domein

Conrex is uw partner voor een professioneel domein met een op maat gemaakte website. Geniet van talloze handige tools zoals Word en Excel dankzij het Office 365-pakket.

Professionele Internetverbinding

Access Point

33490419_6307889126 (2)

Een Access Point is een draadloos apparaat dat uw WI-FI versterking biedt. Het haal het maximum uit uw internetverbinding. Dit zorgt ervoor dat u steeds met al uw toestellen een uitstekende verbinding maakt. Bovendien kunnen we hiermee op afstand updates doen zodat uw systeem ten alle tijde up-to-date blijft. Hiermee is alles altijd veilig en snel, en kunnen we bij problemen 24/7 ingrijpen.

VPN

pexels-stefan-coders-2048774

Een Virtueel Privé Netwerk geeft u online privacy en anonimiteit door de creatie van een privaat netwerk van een publieke internetverbinding. VPN’s maskeren uw IP-adres zodat uw online acties vrijwel niet traceerbaar zijn. Het belangrijkste is dat de VPN-diensten veilige en gecodeerde verbindingen tot stand brengen om meer privacy te bieden dan zelfs een beveiligde WI-FI hotspot.

Gastnetwerk

33490419_6307889126 (4)

Een gastnetwerk is een afzonderlijk toegangspunt op uw router. Al uw apparaten in bedrijf zijn verbonden met één punt en samengevoegd als een netwerk en het gastnetwerk is een ander punt dat toegang biedt tot het internet, maar niet tot uw bedrijfsnetwerk. Een gastnetwerk zorgt voor een win-winsituatie: uw klanten kunnen nog steeds surfen op het internet en uw gegevens worden niet aangetast. Bijvoorbeeld: als één van uw klanten een virus krijgt op hun laptop, kan deze virus niet tot uw bedrijfssnetwerk toetreden.

Privaatnetwerk

33490419_6307889126 (3)

Met een privaatnetwerk heeft u de mogelijkheid om anoniem te browsen met behulp van een privé-IP. Een privé-IP maakt gebruik van een krachtige privacy policy, wat u beschermt tegen openbare WI-FI netwerken.. Een privaatnetwerk heeft de grootste netwerkcapaciteit ter wereld. Dit geeft u ook de hoogste internetsnelheid, dus u hoeft u nooit zorgen te maken over trage uploads en downloads. Het is de enigste VPN-dienst dat geen gegevens bijhoudt.

Waarom kiezen voor VoIP?

Met VoIP beschik je over een online telefooncentrale van waaruit je veilig en met een uitstekende belkwaliteit kan bellen naar wie je maar wilt. Zo hoef je niet meer verbonden te zijn met een fysieke centrale. Dat is veiliger én sneller! Wens je na een bepaald uur geen oproepen meer te ontvangen? Wij kunnen u helpen zelf uw bereikbaarheid in te stellen op uw bureau-telefoon of smartphone.

Gespreksbeheer

Schakel efficiënt tussen inkomende en uitgaande oproepen zonder het overzicht te verliezen.

Wachtrij

Komt er een oproep binnen tijdens u in een oproep bent, wordt deze in de wachtrij geplaatst.

Gelijktijdige gesprekken

Handel maar liefst 5 gesprekken tegelijkertijd af.

Keuzemenu

Voorzie uw klanten van een keuzemenu bij oproepen binnen of buiten de kantooruren.

Voicemails

“Ik ben er even niet, spreek een bericht in na de toon en ik bel je dadelijk terug!’’

Hot desking

Deel een VoIP-telefoontoestel met je collega’s. De persoonlijke account en eigen instellingen zoals worden ingeladen in het VoIP-telefoontoestel.

Welkomstboodschap

Spreek een korte welkomstboodschap in voor uw klanten.

Click-and-Call

Met behulp van een knop op je website kunnen klanten je met één klik bellen.

Telefoonboek

Importeer met één klik al je contacten naar je VoIP telefoonboek.

Conrex is hét aanspreekpunt voor uw

Website

Elk bedrijf dat geen website heeft, mist één van de meest krachtige marketinginstrumenten. Een krachtige online aanwezigheid is essentieel om naamsbekendheid en klanten te genereren. Conrex helpt u bij het kiezen en beheren van uw domeinadres, waarbij u ook een professioneel e-mailadres verkrijgt. Zo bent u zeker van online aanwezigheid en de mogelijkheid om gevonden te worden door (potentiële) klanten. Naast uw domein en e-mailadres biedt CONREX u ook een professionele website aan. Wat is nu een professionele website?

Dat laatste klinkt ingewikkeld, maar wil eigenlijk zeggen dat uw website dankzij de juiste kernwoorden en SEO een hogere plek krijgt op Google. Lees hier meer over wat een professionele website juist inhoudt.

Office 365

  • Werk met de nieuwste versie van PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access, Publisher en Lync
  • Gebruik Office via uw browser op al uw toestellen
  • Synchroniseer en back-up uw gegevens automatisch
  • Ruime mailbox tot 50 GB
  • Deel agenda en contacten met collega’s
  • Professioneel e-mailadres met uw eigen domeinnaam
  • Beveiliging tegen SPAM, virussen en malware
  • Houd doeltreffende online vergaderingen
  • Deel aanwezigheid en scherminhoud
  • Bel of chat met Skype-gebruikers