drone luchtfotografie

Ons aanbod

Inspectie van tanks en besloten ruimtes met drones. Het gebruik van drones bij inspectie is veiliger, sneller én goedkoper dan traditionele methodes

white-drone-hovering-in-a-bright-blue-sky-PMFRLG7.jpg

luchtfotografie

Terra Drone Europe ontwikkelt luchtfotografie en 360˚ luchtfotografie. We werken met name voor vastgoed-ontwikkelaars en de 3D Studio’s die toekomstig vastgoed visualiseren.

We fotograferen uitzichten uit nog niet bestaande hoogbouw in 360˚, speciaal voor virtual reality toepassingen of een serie gewone luchtfoto’s die exact matchen met vooraf bepaalde camerastandpunten uit 3D software.

We volgen grootschalige civiele bouwprojecten door er periodiek overheen te vliegen en zo de voortgang op een vastgezet interval vast te leggen.

 

Voordelen:

  • Reeds 15 jaar ervaring met luchtfotografie voor vastgoed, architectuur en bouw.
  • Door de inzet van diverse platformen fotograferen we overal in Nederland binnen de kaders van de wet.
  • We zijn gewend om hoge volumes te draaien en bieden continuïteit voor iedere opdracht.
  • We garanderen de hoogste kwaliteit tegen een scherpe fixed fee prijs.
drone-with-digital-camera-AL8HSCG-1.jpg

drone video

Filmen vanuit de lucht, het lijkt alsof iedereen dit tegenwoordig zelf kan. Het tegendeel is vaak waar. Goede luchtfilm komt enkel tot stand door een perfecte harmonie tussen een begiftigd piloot en een professionele cameraman.

Terra Drone Europe verzorgt met name film op plekken waar de risico’s hoog zijn en de veiligheid voorop staat. We filmen op raffinaderijen, in de offshore en zelfs op schepen tijdens reguliere dienst op volle zee. Dit vraagt veel van het team dat de operatie uitvoert, niet alleen qua risico-inventarisatie maar ook qua opleiding.

Al onze medewerkers beschikken over de vereiste certificering om zowel on- als offshore in olie- en gasinstallaties te opereren en zijn begiftigde beeldmakers.

DJI - INSPIRE 2

De Inspire 2 was een openbaring. De eerste film drone in de wereld die een HD video transmissie systeem, 360° roterende gimbal en een 4K camera integreerde,
evenals de eenvoud van app-bediening. De lancering van de Zenmuse X5 en X5R camera’s heeft de Inspire verder gecementeerd als een essentieel instrument voor filmmakers over de hele wereld.