Internetoplossing op maat

Internet

Stable and fast wireless internet for a flawless daily operation of your business. This can be used for both internal and external communication.

VoIP

Voice over IP or calling over the Internet. Enjoy excellent call quality without having to be connected to a physical switchboard. Simple and innovative!

Domain

Conrex is your partner for a professional domain with a customized website. Enjoy numerous useful tools such as Word and Excel thanks to the integrated Office 365 package.

Professionele Internetverbinding

Access Point

33490419_6307889126 (2)

Een Access Point is een draadloos apparaat dat uw WI-FI versterking biedt. Het haal het maximum uit uw internetverbinding. Dit zorgt ervoor dat u steeds met al uw toestellen een uitstekende verbinding maakt. Bovendien kunnen we hiermee op afstand updates doen zodat uw systeem ten alle tijde up-to-date blijft. Hiermee is alles altijd veilig en snel, en kunnen we bij problemen 24/7 ingrijpen.

VPN

pexels-stefan-coders-2048774

Een Virtueel Privé Netwerk geeft u online privacy en anonimiteit door de creatie van een privaat netwerk van een publieke internetverbinding. VPN’s maskeren uw IP-adres zodat uw online acties vrijwel niet traceerbaar zijn. Het belangrijkste is dat de VPN-diensten veilige en gecodeerde verbindingen tot stand brengen om meer privacy te bieden dan zelfs een beveiligde WI-FI hotspot.

Gastnetwerk

33490419_6307889126 (4)

Een gastnetwerk is een afzonderlijk toegangspunt op uw router. Al uw apparaten in bedrijf zijn verbonden met één punt en samengevoegd als een netwerk en het gastnetwerk is een ander punt dat toegang biedt tot het internet, maar niet tot uw bedrijfsnetwerk. Een gastnetwerk zorgt voor een win-winsituatie: uw klanten kunnen nog steeds surfen op het internet en uw gegevens worden niet aangetast. Bijvoorbeeld: als één van uw klanten een virus krijgt op hun laptop, kan deze virus niet tot uw bedrijfssnetwerk toetreden.

Privaatnetwerk

33490419_6307889126 (3)

Met een privaatnetwerk heeft u de mogelijkheid om anoniem te browsen met behulp van een privé-IP. Een privé-IP maakt gebruik van een krachtige privacy policy, wat u beschermt tegen openbare WI-FI netwerken.. Een privaatnetwerk heeft de grootste netwerkcapaciteit ter wereld. Dit geeft u ook de hoogste internetsnelheid, dus u hoeft u nooit zorgen te maken over trage uploads en downloads. Het is de enigste VPN-dienst dat geen gegevens bijhoudt.

Why choose VoIP?

Met VoIP beschik je over een online telefooncentrale van waaruit je veilig en met een uitstekende belkwaliteit kan bellen naar wie je maar wilt. Zo hoef je niet meer verbonden te zijn met een fysieke centrale. Dat is veiliger én sneller! Wens je na een bepaald uur geen oproepen meer te ontvangen? Wij kunnen u helpen zelf uw bereikbaarheid in te stellen op uw bureau-telefoon of smartphone.

Call management

Switch efficiently between incoming and outgoing calls without losing oversight.

Queue

If a call comes in while you are in a call, it is queued.

Simultaneous calls

Handle as many as 5 calls at the same time.

Select menu

Provide your customers with a selection menu for calls within or outside office hours.

Voicemails

"I'm not here, leave a message after the tone and I'll call you right back!

Hot desking

Share a VoIP phone with your colleagues. The personal account and settings are loaded into the VoIP phone.

Welcome message

Leave a short welcome message for your customers.

Click-and-Call

With the help of a button on your website, customers can call you with one click.

Phonebook

Import all your contacts to your VoIP phonebook with one click.

Conrex is the point of contact for your

Website

Elk bedrijf dat geen website heeft, mist één van de meest krachtige marketinginstrumenten. Een krachtige online aanwezigheid is essentieel om naamsbekendheid en klanten te genereren. Conrex helpt u bij het kiezen en beheren van uw domeinadres, waarbij u ook een professioneel e-mailadres verkrijgt. Zo bent u zeker van online aanwezigheid en de mogelijkheid om gevonden te worden door (potentiële) klanten. Naast uw domein en e-mailadres biedt CONREX u ook een professionele website aan. Wat is nu een professionele website?

Dat laatste klinkt ingewikkeld, maar wil eigenlijk zeggen dat uw website dankzij de juiste kernwoorden en SEO een hogere plek krijgt op Google. Lees hier meer over wat een professionele website juist inhoudt.

Office 365

  • Work with the latest versions of PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access, Publisher and Lync
  • Use Office through your browser on all your devices
  • Automatically synchronize and back-up your data in the cloud
  • Spacious mailbox up to 50 GB
  • Share agenda and contacts with colleagues
  • Professional e-mail address with your own domain
  • Protection against SPAM, viruses and malware
  • Hold effective online meetings
  • Share presence and screen content
  • Call or chat with Skype users