Digital Signage

Een nieuwe vorm van communicatie

Wat is digital signage?

Digital signage is het tonen van audiovisuele content via een display. Dit kan in de vorm van tekst, foto’s, video en live feeds. De kunst is om deze content aan de juiste doelgroep, op de juiste locatie op het juiste moment te tonen.

Bij Conrex voorzien wij u van uiterst kwalitatieve en vernieuwende digital signage-oplossingen. Onze schermen zijn beschikbaar in alle vormen en formaten, voor elk budget. Dankzij een beschermende coating zijn deze geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik.

Zo kan u digital signage onder andere gebruiken voor:

Digital signage kan ook worden ingezet als communicatiekanaal naar de eigen medewerkers. Zo kan men digital signage gebruiken voor:

Optimized-pexels-josh-sorenson-1716825

Een goede planning is een must

U hebt beslist om gebruik te maken van digital signage, wat nu? Ontdek hieronder in 3 stappen hoe we te werk gaan.

Wat wilt u laten zien?

Welk doelgroep wilt u bereiken? En welk type content gaat u hiervoor gebruiken?


Welke content wilt u tonen?
  Een nieuwsfeed, afbeeldingen, foto’s, tekst, eigen video’s, YouTube video’s, andere content?
​Het formaat en de resolutie
  4K beelden of andere?
▪ Heeft u zelf content? 
Zoniet, kunnen wij ook uw content creëren

Waar wilt u het laten zien?

Heeft u twee schermen nodig op één locatie of éénzelfde presentatie in verschillende locaties? Hiervoor hebben we verschillende oplossingen. Uw interieur en faciliteiten bepalen welke oplossingen we u kunnen bieden. Hiervoor is het belangrijk om te weten hoeveel schermen u wenst en in welke afmetingen.

Wat mag dit kosten voor u?

Iedereen wenst natuurlijk een zo goedkoop mogelijke oplossing. Dit wordt bij ons ook steeds gevraagd. Bij digital signage is dit ook mogelijk, als u uiteraard niet veel nodig heeft. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals u kunt zien bij de vorige stappen. Om uw budget te bepalen is het aangeraden om na te denken wat u precies nodig heeft. Hierbij helpen we u uiteraard ook, we gaan u natuurlijk niet blindelings de duurste oplossing aanbieden. Voor ons is het belangrijk dat we kunnen voldoen aan uw noden, dit steeds aan een correcte prijs.