Wij zorgen voor uw veiligheid

Elke onderneming krijgt te maken met uitdagingen. Veiligheid is één van deze uitdagingen waar u zeker rekening mee moet houden. CONREX helpt u met behulp van een juiste conceptie & analyse, alsook met camerabewaking voor uw handelspand.

Conceptie & Analyse

Als INCERT-gecertificeerd beveiliger staat Conrex garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid tot in de fijnste details. 

Camerabewaking

Blijf op de hoogte van wat er gebeurt, waar u ook bent met ons ruim aanbod van beveiligingscamera’s.

Conceptie & Analyse

Wij werken volgens de incert normen, waardoor wij u kunnen verzekeren dat al onze veiligheidsinstallaties aan de technische normen voldoen.

Conceptie

Na de eerste kennismaking is het tijd om onderzoek te doen. Namelijk, wat heeft uw bedrijf precies nodig? Elk handelspand is anders, hierdoor krijgt elke onderneming een op maat gemaakte oplossing. 

We bekijken een plattegrond van uw handelspand, om zo te onderzoeken hoe we uw zaak het beste kunnen beschermen aan de hand van beveiligingscamera’s. In ons programma maken we een 3d schets van uw handelspand en waar we de camera’s zullen plaatsen. 

Uitvoering

Na het vinden van de perfecte opstelling, gaat Conrex over tot het plaatsen van de bewakingscamera’s. We maken meestal gebruik van NVR’s, namelijk Network Video Recorders. Dit zijn nieuwere systemen van het opslaan van videobeelden. Dit zorgt voor video’s van hogere kwaliteit, minder kabels, etc. 

Bestaande camera’s worden naadloos geïntegreerd met het nieuwe systeem en vormen een krachtig geheel. De camerabeelden worden steeds opgeslagen zodat u deze indien nodig meteen kan opvragen.

In kaart brengen

Het in kaart brengen van uw beveiligingsnoden is de eerste stap op weg naar de oplossing. Want pas na een grondige grondige analyse kunnen we een gepaste oplossing bedenken. De structuur van uw dagelijkse operaties toont ons aan welke de meest passende en kostenefficiënte oplossing is, die de veiligheid van uw bedrijf optimaal zal verhogen.

We proberen een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van de doelstellingen, dit doen we met behulp een zo gedetailleerd mogelijk beeld van de achtergrond en kenmerken. 

Oplossing

Conrex werkt op basis van een open platform, dat de integratie van nieuwe technologieën toelaat. Zo verkrijgt u steeds de beste, meest geavanceerde oplossing zoals u wenst, dit steeds op maat van uw onderneming.

Dankzij ons grondig onderzoek en analyse van uw behoeften en noden, stellen we een plan op als oplossing. Deze oplossing helpt uw onderneming te beschermen. 

Opvolging

Onze wegen scheiden niet na de uitvoering! Indien gewenst bieden we een dienst aan met 24/7 support. U kan ons dan ten alle tijde contacteren in gevallen van nood, of wanneer u een vraag heeft over de camera’s. 

We proberen u zo goed mogelijk te helpen op afstand, en indien nodig sturen we telkens één van onze medewerkers naar u toe zodat ze de problemen kunnen oplossen. 

Zo ziet u dat uw investering zekerheid en flexibiliteit bevat, dus geen nood wanneer er een noodgeval is, Conrex staat voor u klaar!

Camerabewaking

Uit onderzoek blijkt dat eigendommen zonder veiligheidsmaatregelen vijf keer meer kans hebben om bij ingebroken te worden. CCTV is een zeer krachtig instrument in de strijd tegen misdaad. Beelden kunnen gebruikt worden als bewijs tegen diefstal, vandalisme en inbraak.

NVR - Network Video Recorder

Een NVR is een systeem zonder bedrading. De IP-camera’s zijn verbonden via een draadloze router. IP-camera’s doen het meeste werk, inclusief het comprimeren van beelden in een digitaal formaat en het rechtstreeks naar een computer of een ander extern opslagapparaat sturen. Dit is een veel efficiënter en kosteneffectiever systeem dan een FVR-systeem, omdat er minder draden nodig zijn en u uw camera’s kunt plaatsen op locaties die anders moeilijk te bereiken zouden zijn.

DVR - Digital Video Recorder

Een DVR werkt met zowel digitale als analoge camera’s en wordt aangesloten via een draad van camera naar recorder. Het heeft geen internet nodig om te werken, daarom is het geweldig voor gedateerde analoge systemen. Het zet beelden die door de camera worden verzonden om in een gecomprimeerd, digitaal formaat en slaat deze op een externe harde schijf, zoals een geheugenstick of computer, op. Het updaten van een ouder systeem met een DVR is relatief eenvoudig.

Types bewakingscamera's

Wij werken volgens de incert normen, waardoor wij u kunnen verzekeren dat al onze veiligheidsinstallaties aan de technische normen voldoen.

  • Eyeball Camera
  • Dome Camera
  • PTZ Camera
  • ANPR Camera
  • Thermische Camera

Ook wel bekend als mini-dome, turret of flat-faced dome camera, het heeft een bol ontwerp waardoor het vrij kan draaien zodra de basis is gemonteerd. Deze functie heeft een grote voorkeur omdat het mogelijk is om meerdere richtingen te bekijken met één enkele camera. De meeste eyeball camera's zijn PoE (Power over Ethernet), wat betekent dat u geen aparte voedingskabel hoeft te gebruiken om de camera van stroom te voorzien. Dit komt door de unieke structuur, waardoor het moeilijk is om deze camera draadloos te maken.

De Eyeball camera is een uiterst betrouwbare camera. Dankzij de aparte IR powerled kan deze camera moeiteloos grote, donkere oppervlaktes observeren. IR licht is ook geen enkel probleem voor deze camera's . Deze camera's worden steeds geadviseerd wanneer er een installatiehoogte is van 4 meter of hoger.

Naast de infrarood uitrusting hebben sommige eyeball camera's een variabele motorzoom lens, wat u de mogelijkheid geeft om in- en uit te zoomen.

 

 

Klein maar dapper: deze camera kan tegen een stootje en is dus de perfecte camera voor plekken die gevoelig zijn aan vandalisme.

De Dome-camera is bekend door zijn koepelvormige vorm. Het wordt vaak gezien op plaatsen als casino's, winkels en restaurants. Dit is te wijten aan hun meer modieuze uiterlijk en omdat ze gemakkelijk kunnen mengen met hun omgeving. Dankzij de koepelvorm is het moeilijk om te zien in welke richting het zich bevindt. Het heeft meestal een vandalismebestendige koepel en een metalen basis om het te beschermen tegen misbruik en de elementen.

 

De PTZ-camera is één van de nieuwere generaties van camera’s. Er zijn uiteraard enkele verschillende types, sommigen zijn voor outdoor, sommigen indoor. Uiteraard zijn er binnen sommige handelszaken ook nachtzicht nodig, en dit wordt ook geboden door de PTZ. 

PTZ is een afkorting voor Pan, Tilt & Zoom. Dat wil zeggen dat de camera kan bestuurd worden met een recorder, computer, afstandsbediening of smartphone. Deze camera wordt verbonden aan een centraal systeem, hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van een DVR of NVR. Op voorhand kan u kiezen welk gebied er moet gefilmd worden, dit kan ook te allen tijde worden aangepast aangezien het op afstand bestuurd kan worden.  

Als laatste hebben PTZ camera’s ook een optische zoomlens. U kan op afstand mensen of objecten gedetailleerder bekijken door in te zoomen.

Automatische nummerplaatherkenning is een technologie die gebruik maakt van optische tekenherkenning op afbeeldingen om kentekenplaten te lezen en zo gegevens over de locatie van het voertuig te creëren.

ANPR wordt door politiediensten over de hele wereld gebruikt voor wetshandhavingsdoeleinden, onder meer om te controleren of een voertuig geregistreerd is of een vergunning heeft. Het wordt ook gebruikt voor elektronische tolheffing op pay-per-use wegen en als methode om de verkeersbewegingen te catalogiseren, bijvoorbeeld door wegbeheerders.

Automatische nummerplaatherkenning kan worden gebruikt om de door de camera's gemaakte beelden en de tekst van het kenteken op te slaan, waarbij sommige kunnen worden geconfigureerd om een foto van de bestuurder op te slaan. Systemen maken gewoonlijk gebruik van infraroodverlichting om de camera in staat te stellen de foto op elk moment van de dag of de nacht te maken.

Een thermische camera is een apparaat dat een beeld creëert met behulp van infraroodstraling, vergelijkbaar met een gewone camera die een beeld vormt met behulp van zichtbaar licht. 

Industriële machines zijn vaak onderhevig aan kortstondige problemen. Een thermische camera detecteert de kleinste onregelmatigheden, nog voor deze aanleiding kunnen geven tot problemen. Monitoring van deze beelden helpen met het snelle diagnose en minimaliseren de kans op een onverwachte productiestop.

Dit biedt een tal van voordelen waaronder:

  • Verhoogde veiligheid
  • Verbeterde betrouwbaarheid
  • Efficiëntere productie
  • Bewaking van achteruitgang van apparatuur

Aangifte bewakingscamera

Op de dag van uw activatie melden wij dit meteen aan de politie. Zo bent u bij inbraken beschermd door zowel uw beveiligingssysteem als de politie.